Hakeminen iltapäiväkerhoon lukuvuodelle 2024-2025
Kiekko-Vantaa ryJulkaistu: 12.03.2024 09.41

Hakeminen iltapäiväkerhoon lukuvuodelle 2024-2025

Kiekko-Vantaa Itä jatkaa iltapäivätoiminnan järjestämistä myös tulevalla lukukaudella 2024-2025.

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1-2 luokkalaisille lapsille. Toimintaan osallistuvien ei tarvitse harrastaa jääkiekkoa. Luistelutaito ja omat jääkiekkovarusteet (ristikkokypärä, kaulasuoja, hartiasuojat, kyynärsuojat, alasuojat, housut, polvisuojat, luistimet, hanskat & maila) ovat kuitenkin edellytyksenä iltapäiväkerhotoimintaan osallistumiseen, jotta jäätoiminta on kaikille turvallista.

Kerhopäivät ovat arkisin klo 12:00-17:00 Tikkurilan urheilupuistossa. Kerhopäivät sisältävät aina ohjattua ja omatoimista liikuntaa sekä välipalan. Iltapäiväkerholaisilla on käytössä kerhotila Tikkurilan Urheilutalolta missä pääsee tekemään läksyt, syömään välipalan yms. Lisäksi kerholla on käytössä kuivaushuone varusteiden säilyttämiseen. Iltapäiväkerho toimii koulujen toiminta-ajan elo-toukokuu. Lomaviikoilla ei ole kerhotoimintaa.

Elo-huhtikuussa kolmena päivänä viikosta on jääharjoitus (ma, ke, pe). Tiistaisin käytössä on tekonurmi ja torstaisin tatami, missä lapset pääsevät liikkumaan muiden lajien parissa. Ohjattuliikunta on ma-to kello 14:00-15:00 perjantain jääharjoitus 13:00-14:00. Toukokuussa liikutaan pääsääntöisesti ulkona.

Lapset voivat tulla kerhoon 12:00-14:00 välillä sen mukaan moneltako lapselta loppuu koulu ja lapsi pääsee paikalle. Iltapäiväkerhon puolesta ei ole kuljetusta koululta kerhoon vaan se on perheiden vastuulla. Lasta voi tulla hakemaan kerhosta 15:00-17:00 välillä tai lapsi voi lähteä kotiin omatoimisesti.

Iltapäiväkerhon toimintamaksu on 150€ kuukaudessa.

Iltapäiväkerhon tavoitteena on tarjota lapsille monipuolista liikunnallista tekemistä heti koulupäivän jälkeen. Kerhossa opetellaan jääkiekon lajitaitoja ja tutustutaan muihin lajeihin. Iltapäiväkerho toimii lapselle loistavana liikuntaharrastuksena tai tukee lapsen muita harrastuksia.

Kiekko-Vantaa Idän iltapäiväkerhon toimintaa ohjaavat seuran arvot: Avoimuus, Kasvatus, Urheilullisuus & Yhteisöllisyys.

Iltapäiväkerhoon otetaan enintään 25 lasta.

Vahvistus paikasta iltapäiväkerhoon lähetetään sähköpostiin toukokuun alkupuolella.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Lisätiedot iltapäiväkerhosta ville.suojarvi@kiekkovantaa.fi