Kiekko-Vantaa itä ry perustettiin 2001, seura sijaitsee vantaalla. Kiekko-Vantaa itä ry tarjoaa lapsille ja nuorille liikuntaa jääkiekon parissa. Joukkueet harjoittelevat pääsääntöisesti Tikkurilan, Myyrmäen ja Hyrylän jäähalleissa. Toiminnassamme on mukana noin 700 harrastajaa aina pienistä kiekkokouluista U20-ikävaiheeseen sekä aikuisten harrastekiekkoon asti.

Kiekko-Vantaa itä tarjoaa monipuolisia ja laadukkaita mahdollisuuksia jääkiekon harrastamiseen tytöille ja pojille. Kaikki toimintamme tehdään nuorten ja lasten lähtökohdat huomioiden seuran arvojen mukaisesti. Idän kaikki valmentajat ovat koulutettu jääkiekkoliiton, sekä seuran omien koulutuksien avulla. Seuramme arvot ovat avoimuus, kasvatus, urheilullisuus ja yhteisöllisyys. Tekemistä seurataan ja asioita tehdään seuran arvojen mukaisesti.

Kiekkoilun Kiekko-Vantaassa voit aloittaa jo 3-vuotiaana luistelukoulussa tai myöhemmin, ikä ei ole este harrastuksen aloittamiseen. Kiekko-Vantaa idässä voit valita luistelukoulun ja kiekkokoulun jälkeen lapsuusvaiheen U8-U14 tai Lohi-hoki harrasteryhmän.

Kiekko-Vantaa itä tarjoaa joukkuetoimintaa leijonaliigaa U8-U10 ikäluokissa ja isonkentän tasojoukkueissa (AAA, AA, A) U11-U15 ikäluokissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden harrastaa U16-U20 Suomisarja joukkueissa.

Aikuisten harrastekiekkojoukkueissa tarjolla on naisten Friidut ja miesten Hurut sekä Hurut akatemia. Nämä joukkueet osallistuvat harrastekiekko sarjoihin. Lisäksi aikuisille on tarjolla Mammakiekkoa naisille ja aikuistenkiekkokoulua. Seura tarjoaa myös iltapäiväkerho toimintaa, joka on tarkoitettu 1.-2. luokkalaisille.

Toimintaan voi osallistua luistelu- tai kiekkokoulun aloittamisella, liittymällä Lohi-hoki harrastejoukkueeseen tai suoraan joukkuetoimintaan.

Luistelu- ja leijonakiekkokoulu, Lohi-hoki, Mammakiekko ja aikuistenkiekkokoulu 99 € syys- tai kevätkausi.

U8-U20 joukkueissa kuukausimaksut ovat 80–200€.

Liikunnallinen iltapäiväkerho kuukaudessa maksaa 150 €.

Jäsenmaksu seurassa on 30 €.

Lisätiedot ryhmistä: ville.suojarvi(at)kiekkovantaa.fi

p. 050 475 3437

Joukkueista lisätiedot: riku.kornilov(at)kiekkovantaa.fi

p. 050 304 0749