KiVaItä - IPKK   5 - 4

Tikkurila harjoitushalli

Otteluraportti AKK vs. IPKK

Tikkurilan pimenevässä illassa kohtasi Kiekko-Vantaan Aikuisten kiekkokoulu (AKK) ja Isojen Poikien Kiekkokoulu (IPKK).

Lehtereille oli pakkautunut ennätysyleisö seuraamaan kauden toista ottelua, jossa jännitettiin kuka kynäilee kovimmin ja kuka pääsee luokalta.

IPKK aloitti ottelun rytinällä ja tekikin avausmaalin jo pelin ensimmäisellä minuutilla. Ottelusta ei panosta puuttunut ja joukkueiden kova lataus näkyikin ajoittain runsaana jäähyilynä molempien joukkueiden ottaessa yhteensä kuusi 2 minuutin rangaistusta.

Kiekko-Vantaan AKK rokotti ylivoimalla tehokkaasti ja tiukka ottelu päättyi AKK:n voittoon 5-4. IPKK laittoi pelin lopussa kaiken peliin hakiessaan tasoitusta ilmaan maalivahtia, mutta AKK:n viimeisenä muurina toiminut maalivahti Santeri kieltäytyi antautumasta ja AKK palkittiin jo kauden toisella voitolla.

Kaikkien AKK:n kolmen ketjun onnistuessa maalienteossa ei vastustajalla tule jatkossakaan olemaan helppoa.

Kauden kolmas ottelu pelataan kivikovia ja monessa liemessä marinoituja Kiekko-Vantaan Huruja vastaan sunnuntaina 26.2.2023 Tikkurilan areenalla isojen valojen loisteessa. Ottelu alkaa klo 20:00.

Tilastot

5 - 4

IPKK
1 - 13 - 11 - 2
3'MaaliAhola Heikki
16'MaaliPeltola Juha
16'MaaliAhola Heikki
39'MaaliLeinonen Tomi