Kiekko-Vantaa Itä - Iltapäiväkerho
Julkaistu: 08.04.2022 11.49

Kiekko-Vantaa Itä - Iltapäiväkerho

Kiekko-Vantaa Itä jatkaa iltapäivätoiminnan järjestämistä myös tulevalla lukukaudella 2023-2024.

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1-2 luokkalaisille lapsille. Toimintaan osallistuvien ei tarvitse harrastaa jääkiekkoa. Luistelutaito ja omat jääkiekkovarusteet (ristikkokypärä, kaulasuoja, hartiasuojat, kyynärsuojat, alasuojat, housut, polvisuojat, luistimet, hanskat & maila) ovat kuitenkin edellytyksenä iltapäiväkerhotoimintaan osallistumiseen, jotta jäätoiminta on kaikille turvallista.

Kerhopäivät ovat arkisin klo 12:00-17:00 Tikkurilan urheilupuistossa. Kerhopäivät sisältävät aina ohjattua ja omatoimista liikuntaa sekä välipalan. Iltapäiväkerholaisilla on käytössä kerhotila Tikkurilan Urheilutalolta missä pääsee tekemään läksyt, syömään välipalan yms. Lisäksi kerholla on käytössä kuivaushuone varusteiden säilyttämiseen. Iltapäiväkerho toimii koulujen toiminta-ajan elo-toukokuu. Lomaviikoilla ei ole kerhotoimintaa.

Elo-huhtikuussa kolmena päivänä viikosta on jääharjoitus (ma, ke, pe) ja kahtena päivänä on käytössä muu liikuntatila, missä lapset pääsevät tutustumaan muihin urheilulajeihin. Ohjattuliikunta on ma-to kello 14:00-15:00 perjantain jääharjoitus 13:00-14:00. Toukokuussa liikutaan pääsääntöisesti ulkona.

Lapset voivat tulle kerhoon 12:00-14:00 välillä sen mukaan moneltako lapselta loppuu koulu ja lapsi pääsee paikalle. Iltapäiväkerhon puolesta ei ole kyytiä koululta kerhoon vaan se on perheiden vastuulla. Lasta voi tulla hakemaan kerhosta 15:00-17:00 välillä tai lapsi voi lähteä kotiin myös omatoimisesti.

Iltapäiväkerhon toimintamaksu on 150€ kuukaudessa.

Iltapäiväkerhon tavoitteena on tarjota lapsille monipuolista liikunnallista tekemistä heti koulupäivän jälkeen. Kerhossa opetellaan jääkiekon lajitaitoja ja tutustutaan muihin lajeihin. Iltapäiväkerho toimii lapselle loistavana liikuntaharrastuksena tai tukee lapsen muita harrastuksia.

Kiekko-Vantaa Idän iltapäiväkerhon toimintaa ohjaavat seuran arvot: Avoimuus, Kasvatus, Urheilullisuus & Yhteisöllisyys.

Iltapäiväkerhoon otetaan enintään 25 lasta.

Iltapäiväkerhoon haku

Lisätiedot: ville.suojarvi@kiekkovantaa.fi