Kun tärkeintä ei ole vauhti, vaan seikkailu!
Julkaistu: 21.04.2024 15.00

Kun tärkeintä ei ole vauhti, vaan seikkailu!

Kausi 2023-2024 on kesäjäitä vaille paketissa. Kevään vika turnaus pelattiin viikonloppuna Riihimäellä, jossa myöhäisillan finaali ratkesi rankkareilla Friiduille.

Friidut on muutenkin täyttä kultaa, vaikka sarjapeleissä ei tällä kaudella taisteltukaan mitaleista. Vauhti oli aiempiin kausiin ja alempaan sarjatasoon verrattuna kova. Usein oltiin omassa päässä melkoisessa mankelissa, mutta parhaimmat pelit pelattiin juurikin sarjan kärkijoukkueita vastaan. Naisten harrasteen AA-tasolla jatketaan kamppailua kohti pleijareita taas ensi kaudella.

Friidujen matkassa treenasi tällä kaudella myös monta seuran Mammakiekon lupausta, joiden kanssa pelattiin useampi harkkapelikin. Ehkä ikimuistoisimpana talviklassikko Puksun tekojääkaukalossa. Mammoja tulee iso ikävä, sillä pelaamisesta innostuneet naiset ovat hommanneet ensi kaudelle ikioman treeni- ja pelivuoron.

Friidujen peli- ja treenirinkiin mahtuu ensi kaudella 2024-2025 täydennystä! Friidulauma on hieno kokoelma ikinuoria naisia viime vuosituhannelta, neljältä eri vuosikymmeneltä. Menon tasoa on mahdoton määritellä millään kiekkomaailman asteikolla. Suurin osa meistä on aloittanut kiekkoilun aikuisena, eikä kai oikein osata sitä lopettaakaan.

Tärkeintä ei ole vauhti, vaan yhteinen seikkailu. Laita viestiä, jos haluat testata Vantaan viihdyttävintä kiekkoa Tiksissä torstai- ja lauantai-iltaisin. Kokeilemaan pääsee jo kesäjäille toukokuussa.


Friidujen seikkailussa mukana:

🔥 Minttiravintolat 🔥 Jengi viihtyy