12
JOU
11.15
U8, KiVa U8 joukkueen pelit

EVU - KiVaItä   

Myyrmäki 1 (Raappavuorentie 10, Vantaa)

EVU - Kiekko-Vantaa

Vantaan U8 paikalliskamppailun toinen näytös käytiin sunnuntaina 12.12. Myyrmäen hornankattilassa, kun EVU isännöi Kiekko-Vantaata vasta remontoidussa Myyrmäki 1 -hallissa. Paikalle oli saapunut jonkin verran yleisöä aistimaan tunnelmaa.

Lyhyen alkuverryttelyn jälkeen pelattiin jälleen kaksi 32 minuutin peliä. Kamppailu molemmissa peleissä oli intensiivistä ja hyvin tasaväkistä. Molemmilta tiimeiltä nähtiin hienoja suorituksia sekä kenttäpelaajilta kuin myös erinomaisesti pelanneilta maalivahdeilta. Tasaiset matsit kehittävät pelaajia parhaiten, joten tällaisia matseja on aina mukava pelata.

Vastuuvalmentaja Joona Paalasvuo: "Poikia on kannustettu itse hoksaamaan, miten kannattaa kentällä toimia kussakin tilanteessa. Nousi hyviä huomioita pelaajilta esiin kun kävimme näitä läpi kentällisten kesken ennen peliä. Pelikäsitys niin puolustus- kuin hyökkäysrooliin kehittynyt valtavasti. Pojilla mahtava yhdessä tekemisen meininki. Kehitys on ollut huimaa viikko toisensa jälkeen"

Tästä hyvä hiljalleen rauhottua ansaitulle joulutauolle huilaamaan, jonka jälkeen aloitetaan kevätkausi heti räväkästi useammalla matsilla tammikuussa.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista