21
MAR
11.15
U8, KiVa U8 joukkueen pelit

Haukat Järvenpää (Harmaa/Valkoinen) - KiVaItä   

Kellokosken jäähalli (Koulutie 20, Tuusula)

Haukat - Kiekko-Vantaa

Kiekko-Vantaa U8 joukkueen pelikausi jatkui sunnuntaina 21.11. tuplapeleillä Järvenpään Haukkoja vastaan Kellokosken jäähallissa. Haukat olivat satsanneet järjestelyihin - Paikalle oli saapunut hallin täydeltä yleisöä ja ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Edes hallin hyytävä kylmyys ei häirinnyt niin paljon kun myytävänä oli lämmintä juotavaa & monen sortin paakelsia.

Kiekko-Vantaan pelaajista osa oli sairastuvalla, mikä tarkoitti hikistä aamupäivää muutamille molempiin peleihin osallistuville pelaajille. Peleihin lähdettiin kuitenkin hyvillä mielin, sillä olihan tarjolla jälleen uusi vastus. Tehokkaan alkuverryttelyn jälkeen vedettiin jälleen lohipaidat päälle ja oltiin valmiina koitokseen. Molemmat pelit pelattiin 2 X 34 min ajalla, joten peliaikaa tuli varsin riittoisasti.

Pelit kulkivat vauhdikkaasti ja niissä nähtiin upeita suorituksia niin maalivahdeilta, puolustukselta kuin hyökkääjiltä. Kiekko-Vantaan pelaajien kehitys kauden aikana on ollut huimaavaa ja kehitystä on tapahtunut niin luistelussa, kiekon hallinnassa kuin laukomisessakin. Muutamissa vaihdoissa nähtiin myös hienoja syöttöjä!

Vastuuvalmentaja Joona Paalasvuo: "Eniten olen ylpeä siitä miten pojat ovat omaksuneet joukkueena toimimisen tavat ja säännöt. On silmiinpistävää kun pojat kannustavat ja tsemppaavat toisiaan, ottavat kaikki huomioon ja iloitsevat omien onnistumisten lisäksi kaverin onnistumisista. Lapset keskittyvät todella tekemiseen ja siten antavat aina kaikkensa. Ja juuri tuo on se seikka, joka kehittää poikia viikko viikolta paremmiksi pelaajiksi ja tovereiksi."

Tästä on hyvä jatkaa ensi viikonlopun 1. Vantaan derbyyn EVUa vastaan!

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista