Esa Lindell rahasto jakaa tukea
Kiekko-Vantaa Itä ryJulkaistu: 02.11.2023 16.26

Esa Lindell rahasto jakaa tukea

Kiekko-Vantaa Itä ry on jo useamman kauden ajan kerännyt rahaa siihen, että pystyisimme seurana auttamaan jäseniämme omalla vähävaraisten lasten jääkiekon harrastamiseen tarkoitetulla tuella. Yksittäinen suurin potti vähävaraisille kerättiin keväällä 2019 järjestetyssä hyväntekeväisyys tapahtumassa, kun kassaa saatiin kerralla kerrytettyä summalla 19 500 €! Onnistuminen koettiin myös seuran 20-vuotisjuhlapäivänä 30.10.2021, kun pottiin saatiin kerättyä 11 267 €! Lisää kerätään taas muutaman viikon päästä Lohen Päivässä!

Vuonna 2022 saimme tukijaksi todellisen vahvistuksen, kun Kiekko-Vantaa Idän oma kasvatti ja NHL:n Dallas Starsin luottopuolustaja Esa Lindell ja hänen nimeään kantava rahasto liittyy mukaan tukemaan seuran vähävaraisia!

Vuosittain pyrimme ylläpitämään ja kasvattamaan kassaa erilaisilla tempauksilla ja tapahtumilla sekä lahjoituksilla ja sponsoreiden antamalla tuella. Vähävaraisia ja matalan kynnyksen toimintaa tukevat myös tällä kaudella Rantalainen Oy ja Minttiravintolat Oy.

Esa Lindellin rahasto ja Kiekko-Vantaa Itä ry pyrkivät siihen, että jaettava tuki on vuosittaista.

Tuen mahdollistamiseen tarvitsemme edelleen erilaisten rahastojen, yhteistyökumppaneiden ja koko jäsenistön apua.

Tukea seuran vähävaraisille on jaettu tähän mennessä 20 000 €!