ODR Challenge ja joulubingo liikuttamaan jäsenistöä
Julkaistu: 16.12.2022 14.38

ODR Challenge ja joulubingo liikuttamaan jäsenistöä

Lohiliikkuu ODR Challenge haastaa jälleen kaikki lohipelaajat käymään mahdollisimman paljon ulkojäillä. Nappaa siis UJ kamat mukaan ja lähde jäälle sekä merkkaa ulkojäillä vietetyt tunnit ylös taulukkoon. Seura palkitsee kolme ahkerinta ulkojäillä kävijää.

Tulosta seurantataulukko, merkitse siihen oma nimi ja ikäluokka ja laita se näkyville esim. jääkaapinoveen. Merkkaa taulukkoon ylös: aika tunteina. Täytetyt lomakkeet vanhemman allekirjoittamina toimitetaan haasteen päätteeksi joukkueen valmentajalle/joukkueenjohtajalle (kuvana).

Lohiliikkuu ODR Challenge on tarkoitettu motivoimaan Kiekko-Vantaa Idän lapsia ja perheitä ulkojäille. Joukkueen harjoituksia on rajallinen määrä ja varsinkin toistot kiekon kanssa jäävät joukkueen harjoituksissa suhteellisen pieniksi. Ulkojäät ovat loistava paikka kehittää laukausta, harjoitella kiekonkäsittelyä sekä oppia myös peliä. Totta kai myös luistelu kehittyy, kun luistelukilometrejä tulee lisää.

lohiliikkuu odr challenge taulukko 22-23.pdf


Perheen pienimmille lisähaasteena joulubingo. Tulosta alla oleva taulukko ja lähtekää suorittamaan talvisia tehtäviä yhdessä perheen ja kavereiden kanssa.