27
MAR
12.15
Friidut, Light-harrastesarja

HokiTiikerit - KiVaItä Friidut   1 - 0

Hernesaari 2

Maalin tappio tiukan matsin jälkeen!

Torjunnat:
Friidut: #30 Pitkänen 25 (7 + 13 + 5)
Vastustaja: #1 Pekkarinen 23 (3 + 7 + 13)

Tänään ei onnistuttu maalinteossa, mutta hienoja paikkoja oli tämänkin edestä. Ottelun tempo ja voitonnälkä kasvoi nousujohteisesti, joka näkyy torjunnoissa erien mukaan Friidujen osalta. Lopussa kokeiltiin harjoiteltiin vielä erikoistilanne pelaamista, kun maalivahti vaihdettiin kuudenteen kenttäpelaajaan viimeisen erän lopulla.

Ottelun räjähtävin Friidu tänään maailman mainioin Päivi "Pitkis" Pitkänen, joka venyi kiekkojen ja pelaajien eteen sokkona, ilman mailaa ja vielä jään pinnasta! Valmentaja Mäntysen erikoismaininta meni tänään kehittyneimmälle pelaajalle eli Kati "Väiski" Väisäselle, joka on nainen pelipaikallaan.

#VeskarinValinta napsui hyökkäyksen vahvimmalle Siiri "Sirpa-Leena" Mularille, joka johti tänään joukkuetta kokemuksella.

Jääkiekko on monelle harrastenaiselle arjen henkireikä, mielen nollausta ja kavereiden kohtauspaikka. Tämän päivän matsi ja sen jälkilöylyt kahviossa olivat oiva osoitus siitä, mitä tarkoittaa rakkaudesta lajiin. Vastustajan mahtava synttärisankari kutsui molemmat joukkueet munkkikahville juhlan kunniaksi - ja mehän kippistettiin - Miialle ja jääkiekolle!

#StoneBreakersFinlandOy #Minttiravintolat #OldStory #RavintolaZilla #RavintolaOklahoma #CafeKuusijärvi #RavintolaTammisto #KVantaa #KiekkoVantaaItä #LohiMäärää #FriidutMäärää #Lössi #PyttyäKohti #Yhdessä