23
LOK
19.00
Friidut, Light-harrastesarja

KiVaItä Friidut - Cats  2 - 0

Hyrylä 2

Kissoille jäi ruoto kurkkuun!

Friidut määrää lauantaiyössä!

???? #16 Jouskari / #39 Mulari
???? #88 Halme / #92 Kolehmainen

???? Torjunnat:
Friidut: #30 Pitkänen 9
Vastustaja: #1 Tuohisaari 32

????Ottelun räjähtävin Friidu tänään Henni "Mummo" Halme, joka pisti jalalla koreaksi yhden lämmittelymatsin jälkeen. "Kovatahtoinen, hyvää pelaamista joka osa-alueella ja erityismaininta hyvistä avauksista"

????? #VeskarinValinta osoittautui hyökkäyksen tutkaparille ja "jääkiekkomaisissa syötöissä" onnistuneille Siirille ja Lauralle!

Hyrylän alkuillassa nähtiin todellista pro-tason kiekkohuumaa, kun Friidujen vaihtoaitiota koristi pelaajien lisäksi valokuvaaja sekä kaksi valmentajaa. Toimihenkilöitä oli paikalla runsaalla mitoituksella, joten päästiin katkoilla takaisin ysärille ja mikä parasta - katsomoon oli löytänyt tiensä useampi fani.

Itse matsin alku oli hidasta ja sekavaa. Jo viimeisessä erässä pelattiin molemmin puolin vauhdikasta jääkiekkoa ja valmennus haluaa korostaa Friidujen jämäkkää pakkiosastoa, jotka pitivät viivan varmasti, luistelivat hyökkääjienkin edestä sekä antoivat paljon hyviä avauksia ja tekivät puolenvaihtoja. Joku treenatuista asioista on siis jäänyt mieleen!

Ensi viikolla Friidut eivät pelaa, vaan bailaavat seuran kanssa, joka täyttää mahtavat 20 vuotta. Seuraava matsi vieraissa lauantaina 13.11., jolloin ehdottomasti kannattaa löytää tiensä Tikkurilaan. Edessä on odotettu seuran paikallisvääntö, kun Kiekko-Vantaan Friidut kohtaavat Kiekko-Vantaan N.H.L-naiset. Tämä mittelö missattiin koronan vuoksi viime kaudella, joten nälkä on vain kasvanut.

Be there tai ole kuutio!

#StoneBreakersFinlandOy #Minttiravintolat #OldStory #RavintolaZilla #RavintolaOklahoma #CafeKuusijärvi #RavintolaTammisto #KVantaa #KiekkoVantaaItä #LohiMäärää #FriidutMäärää #Lössi #PyttyäKohti #Yhdessä