Kiekko-Vantaa U8:n järjestämä Pääsiäisturnaus 2022
Julkaistu: 24.04.2022 08.49

Kiekko-Vantaa U8:n järjestämä Pääsiäisturnaus 2022

Maanantaina 18.4.2022 Kiekko-Vantaa U8:n kausi huipentui kotiturnaukseen, jonka eteen oli tehty järjestelyjä jo pidemmän aikaa. Kyseessä oli iso 24 peliryhmän turnaus, joka oli jaettu aamu- ja iltapäivän turnaukseen joissa molemmissa oli 12 peliryhmää kolmessa alkulohkossa. Kaukaisimmat vieraat olivat Kouvolasta saapunut KooKoo viidellä peliryhmällä ja Valkeakoskelta saapunut Kiekko-Ahma kahdella peliryhmälle. Muut peliryhmät olivat pääkaupunkiseudulta ja monia olimme kohdanneet kauden aikana harjoitusotteluissa. Kiekko-Vantaa oli kotiturnauksessa mukana kolmella peliryhmällä, jossa kaikki pääsivät pelaamaan.

Kiekko-Vantaa Valkoinen peliryhmä pelasi aamupäivän turnauksessa ja kohtasi alkulohkossa EPS:n, Jokerit ja KooKoo:n. Alkulohkossa joukkue sijoittu kolmanneksi ja kohtasi jatkopeleissä EVU:n ja KooKoo:n 2013 -syntyneiden peliryhmän. Kovia vastustajia, mutta Kiekko-Vantaa Valkoinen taisteli hienosti.

Iltapäivän turnauksessa mukana oli Kiekko-Vantaa Sininen ja Kiekko-Vantaa Punainen peliryhmä. Kiekko-Vantaa Sininen otti loistavasti alkulohkosta lohkovoiton, kellistäen EVU:n, Bluesin ja EKS:n peliryhmät. Kiekko-Vantaa Punainen kohtasi alkulohkossa Kiekko-Ahmat EPS:n ja KooKoo:n. Tuloksena alkulohkosta kolmas sija. Jatkopeleissä Kiekko-Vantaa Sinisen vastassa oli erittäin kovat Kiekko-Ahmojen peliryhmät joille jouduttiin taipumaan muutamilla maaleilla - Tuloksena hienosti kuitenkin kolmas sija iltapäivän turnauksessa. Kiekko-Vantaa Punainen kohtasi puolestaan EVU:n ja KooKoon, joille tuli niukat tappiot.

Kaikki Kiekko-Vantaan peliryhmät pääsivät siis maistamaan niin voittoa kuin tappioitakin turnauksessa. Pelaajat nauttivat turnauksesta kuitenkin täysillä ja hymy oli suupielessä olipa otteluiden tulos mikä tahansa. Kärkiryhmät olivat turnauksessa erittäin kovia ja töitä on tehtävä jotta niukat tappiot käännetään voitoiksi tulevilla kausilla. Matka on vasta alussa!

Kokonaisuudessaan turnaus oli menestys. Monelle pelaajalle ja vanhemmalle kyseessä oli ensimmäinen oma turnaus, mutta kaikki meni järjestelyjen puolesta oikein mallikkaasti! Erityiskiitokset Kirsille turnausvastaavan pestistä, Petterille grillin organisoinnista, Karinalle arpajaisten masinoinnista ja Riinalle kahvion viemisestä nextille levelille! Kiitos myös Rina ja Heidi turnaustoimiston hoitamisesta - Kaikki pysyi aikataulussa ja homma oli selkeää! Iso käsi myös kaikille peliryhmien mukana olleille toimihenkilöille, peliohjaajille, toimitsijoille, myyntipisteillä työskenneille sekä erilaisissa tehtävissä avustaneille vanhemmille! Ilman teitä tämä hieno tapahtuma ei olisi onnistunut.

Turnauksen sivut GameResultsOnline -palvelussa: Linkki

Kiekko-Vantaa Valkoinen

Kiekko-Vantaa Sininen


Kiekko-Vantaa Punainen