KJT:n järjestämä "Tamminen cup" Keravalla
Julkaistu: 03.04.2022 20.35

KJT:n järjestämä "Tamminen cup" Keravalla

Keravalla pelattiin kokopäivän mittainen turnaus, jossa kohdattiin tuttuja sekä tuntemattomia vastustajia. Puolen tunnin pelejä jopa 5 kappaletta. Pelit oli poikkeuksellisesti 5vs5, joka alkuun aiheutti hieman hämmennystä kun selkeästi pelaajista tuntui siltä, että kentällä on tila vähissä. Turnauksen edetessä tähänkin totuttiin hyvin ja loppua kohti pelaaminen parani peli peliltä. Huikeata pelaamista kaikilta, maalissakin nähtiin useita eri veskareita esittämässä ”game saver” torjuntoja.

Päivä oli antoisa ja jännittävä. Aluksi pitkältä tuntuvat tauot pelien välillä kuluivatkin nopeasti joko eväitä syöden tai turnauksen oheispuitteista nauttien. Lämäritutka oli hitti, jossa pelaajat vuoron perään kävivät tykittämässä omia ennätyksiään uusiksi. Hallin viereinen jalkapallokenttä houkutteli osan porukasta pelaamaan pelien välissä kovatasoisia futismittelöitä hymyssä suin.

10 tuntinen rupeama menikin nopeasti ja illasta kotiin lähti onnellisia lapsia kultamitalit kaulassa ja useat kyselivät onko jo pian seuraava turnauspäivä. Onneksi on luvassa vielä kauden huipentava oma kotiturnauksemme 18.4.2022 Tikkurilassa!