Kiekko-Nikkareiden kevätturnaus Riihimäellä
Julkaistu: 27.03.2022 18.05

Kiekko-Nikkareiden kevätturnaus Riihimäellä

Kiekko-Vantaa U8 joukkueen turnauskausi käynnistyi 27.3.2022 Riihimäellä Kiekko-Nikkareiden 2014-syntyneiden kevätturnauksessa. Kyseessä oli joukkueen ensimmäinen turnaus koskaan, joten pientä jännitystä oli ilmassa niin pelaajilla kuin toimihenkilöilläkin. Turnaukseen lähdettiin kahdella peliryhmällä (Valkoinen ja Sininen) haastamaan lähialueiden joukkueita, joita kaikkia vastaan oli pelattu jo kauden mittaan harjoituspelejä.

Aamun aluksi otettiin kevyet alkulämmöt ulkona, jonka jälkeen puettiin varusteet ja valmistauduttiin peliin. Ensimmäisessä pelissä vastassa oli Kiekko-Nikkareiden Pittsburgh ja Dallas -peliryhmät. Turnauspelit pelattiin 24 minuutin kestolla, joten niissä nähtiin hyvällä energiatasoilla pelaavia joukkueita, jotka jaksoivat painaa täysillä alusta loppuun. Ottelun jälkeen pukukopissa oli jo hieman vapautuneempi tunnelma ja energiavarastoja täydennettiin syömällä välipalaa.

Toisessa pelissä vastassa oli Kurra. Peli oli odotetun tasaista ja hyvää molemmilta Kiekko-Vantaan joukkueilta. Erityisesti Kiekko-Vantaa valkoinen teki hienon nousun parin maalin takaa voittoon ottelun loppumetreillä. Mahtavaa tsemppaamista ja periksiantamattomuutta koko porukalta! Toisen pelin jälkeen edessä oli ruokatauko, jossa nautittiin makaronilaatikkoa hyvällä ruokahalulla.

Kolmannessa pelissä vastassa oli Harjun Kiekko ja tasainen vääntö jatkui. Kiekko-Vantaa Sinisen joukkueen Ylästö-kenttä teki näyttäviä syöttelykuvioita ja sai aikaan hyvää painetta vastustajan maalilla, ja toinen kenttä teki myös hienoa jälkeä. Tasaisten pelien jälkeen oli jälleen taukoa ja hyvä mahdollisuus nauttia turnauspäivästä seuraamalla muiden joukkueiden pelejä ja hengailemalla joukkuekavereiden kanssa.

Päivän viimeisessä pelissä Kiekko-Vantaa Valkoinen kohtasi Sipoo Wolfin ja Kiekko-Vantaa Sininen puolestaan Kiekko-Nikkarit Chicagon. Kovavauhtisten pelien jälkeen kaikki saivat mitalit ja otettiin vielä yhteiskuva Kiekko-Vantaan pelaajista. Järjestäjä oli hommannut tsempparipalkinnot kaikille pelaajille, jotka jaettiin pukukopissa viimeisen ottelun jälkeen. Mahtava ja onnistunut kiekkopäivä oli saatu päätökseen ja hymy oli herkässä.