6
MAA
10.45
U8, KiVa U8 joukkueen pelit

KiVaItä - GrIFK  

Tikkurila 2, Trio-harjoitushalli

Kiekko-Vantaa - GrIFK

Sunnuntaina 6.3. Kiekko-Vantaa U8 sai vieraita Kauniaisista, kun GrIFK saapui Tikkurilaan. Tiedossa oli jännittävä uusi vastustaja ja pojat suorastaan puhkuivat peli-intoa ennen matsia. Muutamalla pojalla peliin oli lähdetty vauhdilla, ja muutamia varusteita (mm. luistimet, housut, hanskat) oli jäänyt kotiin. Onneksi lainavarusteita saatiin nopeasti tilalle ja pojille kaikki kamppeet päälle. Tällä kertaa tarjolla oli vain tunnin jääaika, joten myös toimitsijat pistivät hösseliksi ja saivat kentän kuntoon nopeasti ja matsi saatiin pikaisesti käyntiin.

Pelattiin 2 X 24 min pelit. Joukkueet väänsivät tasaisesti ja erityisesti maalivahdit olivat erinomaisessa terässä molemmilla joukkueilla. Ensimmäiset pelit olivat hyvin tasaiset ja poikkeuksellisen vähämaaliset. Toiset pelit olivat myös tasaiset, kunnes Kiekko-Vantaan syöttelymylly alkoi jauhamaan - Nähtiin upeita suorituksia ja hienoja syöttelymaaleja.

Pelin jälkeen valmennusryhmä jakoi hyvää palautetta pyyteettömästä joukkueelle pelaamisesta ja tsemppariviirit matkasivat Vilholle, Niilolle, Jasonille ja Alexille. Hyvää työtä pojat!

Ottelutallenne kellopäädystä: Linkki


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista