13
MAA
10.30
U8, KiVa U8 joukkueen pelit

Kiekko-Nikkarit - KiVaItä   

Riihimäen JJ-areena (Hj.Elomaan katu 3, Riihimäki)

Kiekko-Nikkarit - Kiekko-Vantaa

Sunnuntaina 13.3. Kiekko-Vantaa U8 joukkueen pelaajat matkasivat Riihimäellä mittelöimään Kiekko-Nikkareita vastaan. Kyseessä oli joukkueen toistaiseksi pisimmälle suuntautunut vieraspeli. Tavoitteena oli saada hieman esimakua maaliskuun lopussa häämöttävästä Kiekko-Nikkareiden turnauksesta, jonne Kiekko-Vantaa on osallistumassa kahdella peliryhmällä.

Keväisessä ulkosäässä vedettyjen alkuverryttelyjen jälkeen puettiin varusteita. Pukukoppiin oli viritetty asiallinen gettoblaster ja näin ollen pukemista tahditti eri SM-liigajoukkueiden maalilaulut. Keskittyminen huipentui pelaajien mindfulness-hetkeen, jossa kuunneltiin silmät kiinni Pojun hitti "Poika saunoo". Kaikki oli valmista koitokseen.

Pelit pelattiin tuttuun tapaan 2 X 32 min formaatilla. Paikan päällä ollut yleisö sai nauttia melko tasaisista matseista ja hyvistä suorituksista molemmilta joukkueilta. Kiekko-Vantaa Cowboys pelasi voimakiekkoa ja takoi maaleja näyttävistä läpiajoista, kun taas Kiekko-Vantaa Cougars laittoi kiekon liikkeelle hienolla syöttelypelillä, joka oli huikeaa katseltavaa.

Ottelun jälkeen kopissa oli vapautunut meininki ja musiikki raikasi. Onnistunut reissu kaikin puolin.


Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista